DOE MEE MET ONZE WORKSHOPS!

Je kan bij ons workshops volgen op het gebied van buiten en koken. Brood bakken, soep koken uit de moestuin, wildplukken of eetbare paddenstoelen zoeken.

WORKSHOP BROOD BAKKEN

Wil je brood leren bakken zonder broodverbeteraar en kunstmatige toevoegingen? Dan is deze workshop iets voor jou. Marie en Diane leren je in vier uur alles over meel, deeg en brood bakken en gaat samen met jou deeg maken en bakken. Je gaat naar huis met een eigengebakken brood en heel veel kennis.

Brood bakken

Duur workshop: 4 uur
Data: 6 september
Kok: Anne-Marie van Gaal
Kosten: 35 euro per persoon, inclusief ontvangst met appeltaart en koffie/thee.
Maximaal 10 personen

Meld je aan

VERSE SOEP KOKEN UIT DE MOESTUIN

Wil je leren hoe je met producten uit de moestuin en het veld een gezonde en lekkere soep kunt koken? We gebruiken wat de tuin ons geeft en koken met superverse groenten en kruiden. Doel van deze workshop is samen oogsten en koken. We maken de soep op smaak met wat de tuin ons geeft. De gezamenlijk maaltijd eet je bij de houtkachel of in onze moestuin op. Iets leren en gezelligheid combineren dus. Na deze middag trek je nooit meer een blik open!

Verse soep koken uit de moestuin

Duur workshop: 4 uur
Data: 5 september
Kok: Anne-Marie van Gaal
Kosten: 35 euro per persoon, inclusief ontvangst met appeltaart en de maaltijd (ook vegetarisch).
Maximaal 10 personen

Meld je aan

WILDPLUKKEN EETBARE PLANTEN EN PADDESTOELEN

Wil je meer weten over eetbare planten, kruiden en paddestoelen? Ga dan mee op een wildplukwandeling over ons land en de Kruisbergse Bossen. De tocht begint met een rondleiding over het land van Stadsboerin eindigt in het bos. Ondertussen oogsten we uit de natuur. Je kijkt na afloop nooit meer hetzelfde naar dat zevenblad, de vogelmuur en de brandnetels in je tuin. We vertellen ook hoe je lekkere gerechten maakt met je eigen wildpluk.

Wildplukken eetbare planten en paddestoelen

Gids: Ellen Willems, Jon Broer
Duur: 2,5 uur
Kosten: 20 euro per persoon, inclusief ontvangst met appeltaart.
Datum: 12 september
Maximaal 15 personen.
De workshop kan ook uitgebreid worden met een kookworkshop/driegangenmaaltijd waarbij de wildpluk wordt verwerkt.

Meld je aan