OVERLEG IN DE
NATUUR

Stadsboerin biedt de mogelijkheid om buiten onder onze prachtige stretchtent te vergaderen. Met het uitzicht op de bosrand en de vlindertuin kan je in een ontspannen sfeer en bij een kampvuur komen tot gesprekken die op de reguliere werkplek misschien niet ontstaan. Bij slecht weer kan je in ons Eetlokaal bij de houtkachel aanschuiven.

Catering

Stadsboerin verzorgt vanzelfsprekend ook de catering tijdens zo’n dag of avond. We maken alles dagvers en met oogst uit eigen tuin. Koffie en thee met eigengemaakte zoete taart, een uitgebreide lunch of picknick, een avondmaaltijd of een drankje met hapjes is allemaal mogelijk.

Eetlokaal

Ons sfeervolle eetlokaal in het Tuindershuis is ook te huur. In deze oude werkplaats van de vroegere gevangenis kan je bij elkaar komen aan onze lange tafel. Hier brandt bij guur weer de houtkachel.

Stem op Stadsboerin Doetinchem! DORPSHUIS VAN HET JAAR 2020

Stadsboerin is genomineerd voor Dorpshuis van het Jaar!  Het is een initiatief van de Provincie Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie en tijdens acht afleveringen laat Omroep Gelderland de 'strijd' om de titel zien. De ontmoetingsplek met de meeste stemmen krijgt de titel en 2.500 euro.

Stemmen kan binnenkort via https://www.dorpshuisvanhetjaar.nl/stem/

De eerste aflevering is op 11 oktober om 17.20 uur!