Winkel

Van cadeaupakketje,

jams en bloemen tot

doosje eieren

Winkel

De winkel van de Stadsboerin is klein, maar staat vol verse groenten, eieren, kaas van koe en geit, vlees van eigen dieren, mooie bakmixen, yoghurt en melk, sappen en ingemaakte lekkernijen. Eten uit de regio dus!

We zijn open op dinsdag van 10 tot 14 uur, woensdag van 14 tot 17 uur, donderdag en vrijdag van 9 tot 16 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur. Je kunt bij ons contactloos betalen.

 

Groente, jams, chutneys

We verkopen natuurlijk onze verse onbespoten groenten. Zeker 50 soorten per jaar. En eigengemaakte jam, chutneys en zoetzuren gemaakt met oogst uit de tuin. Maar ook bloemen en kruidenplantjes, thee, eitjes van onze scharrelkippen en lekkere taarten en koeken gemaakt in de keuken van ons Tuindershuis. Kom gerust eens kijken.

Vlees

We verkopen diepgevroren vlees van onze duurzaam gehouden dieren. In de winkel hebben we een mooi assortiment, maar als je andere delen wenst, kan je die in overleg altijd bestellen. Wil je weten hoe de dieren hebben geleefd? Stel de vragen gerust of kijken op de pagina over onze dieren. Wij vinden het ook heel belangrijk dat ze een goed leven hebben gehad.

Duurzaam cadeau

Zoek je een leuk cadeau voor iemand? Wij verkopen cadeaupakketjes met lekkers van onze tuin en keuken. Alles is van eigen oogst, verpakt in recyclebare potten en verpakt in een mooi en handig vergiet dat is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom, een duurzaam cadeaupakketje dus! Ze beginnen vanaf 12,50 euro, maar je kan deze ook aanvullen met lekkers uit de winkel of een cadeaubon.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen? Misschien is een cadeaubon van de Stadsboerin leuk? In te wisselen voor een zelf te plukken boeket, een aanschuifmaaltijd of te besteden in de winkel.