VAN vers brood, JAMS EN BLOEMEN TOT DOOSJE EIEREN

De winkel van de Stadsboerin is klein, maar staat vol verse groenten, vers biologisch brood van De Driekant in Zutphen, eieren, kaas van koe, schaap en geit, vlees van eigen dieren, boerenyoghurt, sappen en ingemaakte lekkernijen. Eten uit de Achterhoek dus ! Je gekocht fruit of taartje mag je meenemen naar huis, maar ook lekker eten op een fijne plek op ons land. Je kunt bij ons contactloos betalen.

Groente, jams, chutneys

We verkopen natuurlijk onze verse onbespoten groenten. Zeker 50 soorten per jaar. En eigengemaakte jam, chutneys en zoetzuren gemaakt met oogst uit de tuin. Maar ook bloemen en kruidenplantjes, thee, eitjes van onze scharrelkippen en lekkere taarten en hartige taarten gemaakt in de keuken van ons Tuindershuis. 

Vlees

We verkopen diepgevroren vlees van onze duurzaam gehouden dieren. In de winkel hebben we een mooi assortiment, maar als je andere delen wenst, kan je die in overleg altijd bestellen. Wil je weten hoe de dieren hebben geleefd? Stel de vragen gerust!

Doe eens een emmer cadeau!

Zoek je een leuk cadeau voor iemand? Wij verkopen cadeau-emmers gevuld met lekkers van onze tuin en keuken. Misschien is een cadeaubon van de Stadsboerin leuk? 

 

Kerstpakket Stadsboerin Doetinchem