Mooiste bossen

zelfgeplukte bloemen

Zinnia’s in vele kleuren, gipskruid, leeuwebekjes, riddersporen en zonnebloemen. We kunnen iet wachten om ze te zaaien zodat we deze zomer prachtige veldboeketten kunnen plukken. Of jij zelf natuurlijk.

Bij ons kan je je eigen boeket komen plukken. We gaan in april zaaien en gaan met de vlinders genieten van een zomer vol geurige en kleurige bloemen. 

We kunnen een boeket voor je plukken, maar je mag ook met een mand en een schaartje zelf op pad gaan en zoeken naar mooie combinaties. 

De bloemen worden buiten gekweekt in de volle grond en zijn seizoensgebonden. We doen niet aan chemische bestrijdingsmiddelen, wel aan vlinders en bijen. 

Bloemetje bezorgen

Met de elektrische bakfiets willen we in de toekomst in een straal van een paar kilometer rond de Stadsboerin bloemen gaan bezorgen. Geen standaard boeket van ver weg dus, maar gegroeid en geplukt in eigen stad. 

Hoe werkt

het abonnement?

Vanaf juni kunnen liefhebbers een bloemenabonnement nemen.  Je kan dan zelf wekelijks een boeket plukken in onze tuin. Als je je even meld in Het Tuindershuis krijg je van ons een snoeischaartje mee en korte uitleg. Een boeket kost 7,50 euro. En in de toekomst bezorgen we ook aan huis als je op fietsafstand van de Stadsboerin woont.

 

Meer weten?

Neem contact op

10 + 4 =

Stichting Stadsboerin Doetinchem 

Telefoonnummer

06 53 83 78 84

Bezoekadres

Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem

KvK 73115886