Mooiste bossen

zelfgeplukte bloemen

Zinnia’s in vele kleuren, gipskruid, leeuwebekjes, riddersporen en zonnebloemen. We hebben ze voor jou gezaaid zodat je deze zomer prachtige veldboeketten kunnen plukken. Een duurzaam geteelde bos bloemen dus. 

Bij ons kan je je eigen boeket komen plukken. Onze bloembedden zijn ingezaaid en we gaan met de vlinders genieten van een zomer vol geurige en kleurige bloemen. 

Je mag met een mand en een schaartje zelf op pad gaan en zoeken naar mooie combinaties. Voor 7,50 euro heb je een hand vol bloemen. 

De bloemen worden buiten gekweekt in de volle grond en zijn seizoensgebonden. We doen niet aan chemische bestrijdingsmiddelen, wel aan vlinders en bijen. 

De bloemenpluktuin is open op donderdag en vrijdag van 9 tot 16 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur. Vanaf 1 juli zijn we ook op woensdagmiddag open van 13 tot 16 uur. We verwachten in juli de eerste bossen te kunnen plukken.  

Bloemetje bezorgen

Met de elektrische bakfiets willen we in de toekomst in een straal van een paar kilometer rond de Stadsboerin bloemen gaan bezorgen. Geen standaard boeket van ver weg dus, maar gegroeid en geplukt in eigen stad. 

Hoe werkt

het abonnement?

In de zomermaanden kunnen liefhebbers een bloemenabonnement nemen.  Je kan dan zelf wekelijks een boeket plukken in onze tuin. Als je je even meld in Het Tuindershuis krijg je van ons een snoeischaartje mee en korte uitleg. Een boeket kost 7,50 euro, maar als je een abonnement neemt, betaal je 65 euro voor 10 bossen. Ook een leuk cadeau misschien? 

 

Meer weten?

Neem contact op

10 + 2 =

Stichting Stadsboerin Doetinchem 

Telefoonnummer

06 53 83 78 84

Bezoekadres

Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem

KvK 73115886