Mooiste bossen

zelfgeplukte bloemen

Herfstasters, zonnebloemen, leeuwebekjes en zinnia’s. We hebben ze voor jou gezaaid zodat je prachtige veldboeketten kunnen plukken. Een duurzaam geteelde bos bloemen dus. 

Bij ons kan je je eigen boeket komen plukken. Onze bloembedden staan vol moois en we genieten met de vlinders van de geurige en kleurige bloemen. 

Je mag met een mand en een schaartje zelf op pad gaan en zoeken naar mooie combinaties. Voor 7,50 euro heb je een hand vol bloemen en een prachtig veldboeket in huis. Ze staan zeker langer dan een week!

De bloemen worden buiten gekweekt in de volle grond en zijn seizoensgebonden. We doen niet aan chemische bestrijdingsmiddelen, wel aan vlinders en bijen. 

OPENINGSTIJDEN 

We zijn open op donderdag en vrijdag van 9 tot 16 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur. Vanaf 1 april zijn we ook de woensdagmiddag van 14 tot 17 uur open.

Bloemetje bezorgen

Met elektrisch vervoer willen we in de toekomst in een straal van een paar kilometer rond de Stadsboerin bloemen gaan bezorgen. Geen standaard boeket van ver weg dus, maar gegroeid en geplukt in eigen stad. 

Hoe werkt

het abonnement?

In de zomermaanden kunnen liefhebbers een bloemenabonnement nemen.  Je kan dan zelf wekelijks een boeket plukken in onze tuin. Als je je even meld in Het Tuindershuis krijg je van ons een snoeischaartje mee en korte uitleg. Een boeket kost 7,50 euro, maar als je een abonnement neemt, betaal je 65 euro voor 10 bossen. Ook een leuk cadeau misschien? 

 

Meer weten?

Neem contact op

7 + 5 =

Stichting Stadsboerin Doetinchem 

Telefoonnummer

06 53 83 78 84

Bezoekadres

Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem

Postadres:

Loolaan 45

7009 BB Doetinchem 

 KvK 73115886