Mooiste bossen

zelfgeplukte bloemen

Herfstasters, zonnebloemen, leeuwebekjes en zinnia’s. We hebben ze voor jou gezaaid zodat je prachtige veldboeketten kunnen plukken. Een duurzaam geteelde bos bloemen dus. 

Pluktuin

Bij ons kan je je eigen boeket komen plukken. Onze bloembedden staan vol moois en we genieten met de vlinders van de geurige en kleurige bloemen. 

Je mag met een mand en een schaartje zelf op pad gaan en zoeken naar mooie combinaties. Voor 7,50 euro heb je een hand vol bloemen en een prachtig veldboeket in huis. Ze staan zeker langer dan een week!

De bloemen worden buiten gekweekt in de volle grond en zijn seizoensgebonden. We doen niet aan chemische bestrijdingsmiddelen, wel aan vlinders en bijen. 

We verwachten in juli weer plukbloemen te kunnen oogsten!

Bloemetje bezorgen

Met elektrisch vervoer gaan we in 2020 in een straal van een paar kilometer rond de Stadsboerin bloemen bezorgen. Geen standaard boeket van ver weg dus, maar gegroeid en geplukt in eigen stad. 

Hoe werkt

het abonnement?

In de zomermaanden kunnen liefhebbers een bloemenabonnement nemen.  Je kan dan zelf wekelijks een boeket plukken in onze tuin. Als je je even meld in Het Tuindershuis krijg je van ons een snoeischaartje mee en korte uitleg. Een boeket kost 7,50 euro, maar als je een abonnement neemt, betaal je 65 euro voor 10 bossen. Ook een leuk cadeau misschien?