Groente, 

eieren en fruit

Het hele jaar kan je groenten eten van onze tuin. We beginnen met radijsjes en stoppen pas als de boerenkool op is. En ja, dan is het tijd om de paprika’s weer in de kas te zetten. Kortom, kom vers en onbespoten lekkers halen van het land en uit de kas.

Wil je ook 


Onbespoten groenten

We telen het hele jaar rond groenten. Net begint met raapsteeltjes en radijs en eindigt met boerenkool en spruiten. We telen over een heel jaar zeker 50 soorten groenten en kruiden. In hartje zomer komen er kilo’s tomaten en paprika’s uit de kas in de mooiste kleuren en smaken. Alle oogst is geteelt zonder gif en kunstmest. 

We verkopen onze oogst uit de groentetuin in de winkel. Als je bij ons groenten koopt, mag je gratis bijhorende kruiden uit onze kruidentuin knippen. Makkelijk toch? Zo hopen we ook dat minder plastic kruidenpotjes uit de supermarkt in de vuilnisbak belanden. 

Vanaf het vroege voorjaar in 2020 willen we ook starten met abonnementen. Dan kan je voor een vast bedrag per jaar iedere week een groentepakket afnemen. Hoe we dat precies gaan doen, zal komende winter duidelijk worden. 

 

Meer weten?

Neem contact op

8 + 2 =

Stichting Stadsboerin Doetinchem 

Telefoonnummer

06 53 83 78 84

Bezoekadres

Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem

Postadres:

Loolaan 45

7009 BB Doetinchem 

 KvK 73115886